Beskontaktni dozator na senzor u spreju

5,450.00 din. + PDV

  • Na baterije
  • Zapremina: 1000 ml
  • Na dosipanje

Nema na stanju

Šifra: 247004 Kategorija: Tag:

Opis Proizvoda

Beskontaktni dozator za dezinfekciona sredstva R-3004 SP, BELI, izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 1000 ml. Radi na baterije AA tip, 6 komada, koje se NE dobijaju uz aparat. Poseduje rezervoar sa poklopcem u koji se uliva dezinfekciono sredstvo. Ugrađen u kućištu dozatora i lako se skida radi čišćenja.

Ovaj dozator je izrađen od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Specijalna pumpa koja raspršuje sredstvo u obliku spreja omogućava korišćenje sredstava za dezinfekciju na bazi alkohola. Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa medjunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet. Dozator se redovno kontroliše u akreditovanim laboratorijama.

Postoje tri stepena raspršivanja sredstva. Pomoću prekidača na dozatoru može se podesiti da dozator prsne jedan, dva ili tri puta prilikom jednog okidanja senzora. Naša preporuka je da se koristi položaj za samo jedno raspršivanje sredstva. Prilikom svakog ispumpavanja tečnosti, dozator će izbaciti 0,3ml, što je dovoljno za više od 3330 doza po rezervoaru.

– Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe.

– Odgovarajuće punjenje: Dezinfekciona sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola.


 

Dodatne informacije

Boja

Bela

Zapremina

1000 ml

Povezani proizvodi