Senzorski dozator za sapun u peni

Od: 5,990.00 din.

  • Sastav: ABS plastika
  • Kapacitet: 1000 ml
  • Na baterije 6 kom. AA
  • Boja: bela i crna
Poništi
Šifra: 247007 Kategorija:

Opis Proizvoda

Senzorski dozator za tečni sapun u peni R-3004 F, dostupan u dve boje. Izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 1000 ml. Specijalna pumpa koja raspršuje sredstvo u obliku pene omogućava korišćenje isključivo tečnih sapuna u peni. Ne sme se koristiti običan tečni sapun jer u sebi sadrži soli i ostale primese koje mogu trajno oštetiti pumpu! Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa međunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet. Dozator se redovno kontroliše u akreditovanim laboratorijama.

Postoje tri stepena raspršivanja sredstva. Pomoću prekidača na dozatoru može se podesiti da dozator prsne jedan, dva ili tri puta prilikom jednog aktiviranja senzora. Preporuka proizvođača je da se koristi položaj za samo jedno raspršivanje sredstva. Prilikom svakog ispumpavanja tečnosti, dozator će izbaciti 0,45ml, što je dovoljno za više od 2200 doza po rezervoaru.

Poseduje rezervoar sa poklopcem u koji se uliva isključivo sapun u peni i lako se skida radi čišćenja. Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe.

Dozator koristi 6 kom. AA baterija za rad.


 

Dodatne informacije

Boja

Bela, Crna

Težina

800 g

Zapremina

1000 ml

Povezani proizvodi