ciscenje poslovnih prostora

O nama

ECO MADE d.o.o. iz Beograda je privredno društvo kojim rukovode mladi ljudi, obavljajući poslove prodaje sredstava za održavanje higijene, opreme za čišćenje, kao i papirne galanterije, po izuzetno niskim cenama. Možemo se pohvaliti paletom proizvoda po svim standardima, između ostalog – proizvodima koji zadovoljavaju HACCP standard. Takođe, ističemo sa ponosom proizvode koji u svojim specifikacijama imaju tzv. “Eco Label” deklaraciju.

Takođe, vršimo čišćenje i održavanje higijene objekata, koristeći proizvode koje i sami prodajemo. Iskustvo koje posedujemo u ovom segmentu, želimo da pretvorimo u Vaše zadovoljstvo kvalitetom izvršenih usluga.

Čišćenje i održavanje objekata profesionalnim hemijskim sredstvima, priborom i opremom za čišćenje, kojim upravlja kvalifikovano osoblje, sve u cilju stvaranja prijatnog ambijenta za rad vašeg preduzeća.

Posebno izdvajamo čišćenje sledećih sektora:

Čišćenje i održavanje objekata

  • Ugostiteljskih objekata (čišćenje i održavanje tvrdih i mekih podova, kuhinja, sanitarnih čvorova i staklenih površina
  • Poslovnih prostora (čišćenje i pranje tvrdih i mekih podova, održavanje sanitarnih čvorova i staklenih površina)
  • Magacinskih prostora (čišćenje i pranje tvdrih podova, održavanje sanitarnih čvorova i staklenih površina
  • Hotela i hostela (čišćenje i pranje tvrdih i mekih podova, održavanje kuhinja, sanitarnih čvorova, spa-centara, bazena, parnih kupatila, sauna i svih vrsta staklenih površina)
  • Sportskih hala i teretana (čišćenje i pranje tvrdih i mekih podova, kupatila i svlačionica, sprava za vežbanje)

Takođe, preuzimamo kompletnu higijenu vašeg objekta i snabdevanje potrošnim materijalom (ubrusima, toalet-papirom i sapunom) i tako vas rešavamo brige oko ovog segmenta higijene.

Pružićemo vam stručnu uslugu ili savet, u skladu sa vašim potrebama, bilo da je reč o jednokratnom čišćenju, svakodnevnom, nedeljnom ili mesečnom održavanju vaših poslovnih prostorija, jer smo tu za vas 24 časa, 7 dana u nedelji.

Ukažite nam poverenje, uverite se u kvalitet naših usluga!