Dezihend sredstvo za hiruršku dezinfekciju ruku

440.00 din. + PDV

  • Za suvo pranje ruku
  • Pakovanje: 1000 ml
Šifra: 90092 Kategorija: Tag:

Opis Proizvoda

Sredstvo za hiruršku dezinfekciju ruku dezi hend (baktericid, fungicid, virucid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV)

Sastav: etanol, 100g sadrži 0.5g benzalkonijum hlorida CAS (68424-82-1)

Bistra, plava tečnost prijatnog mirisa koja neguje ruke, održava vlažnost i prijatan opip ruku. Ne iritira kožu, ni posle duže upotrebe.

Dezihend u roku 30 sekundi uništava vegetativne oblike gram pozitivnih i gram negativnih bakterija (uklanjajući bacile TBC) deluje na gljivice i viruse (uključujući i HIV). Mikrobaktericidni efekat postiže se za 30 sekundi.

Namenjen je za higijensku i hirušku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini, kao i u prehrambenoj industriji, a preporučuje se i u svakodnevnoj kućnoj upotrebi.

Sredstvo za hiruršku dezinfekciju ruku Dezihend se koristi nerazređen. Za higijensku dezinfekciju ruku potrebno je 3 ml Dezihenda naneti na prethodno oprane i suve ruke. Kod hiruške dezinfekcije ruku se na prethodno oprane i suve ruke dozira se najmanje 2 x 5 ml Dezihanda u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 minuta.

UPOZORENJE: Dezihend se koristi spolja, treba izbegavati dodir sa očima. Lako je zapaljiv te ga treba čuvati dalje od izvora toplote.


Dodatne informacije

Pakovanje

1 lit.

Povezani proizvodi